Transport til tiden
- hele tiden

Kontakt os i dag

Transportfirma i Skive, Spøttrup og Balling

Når du har brug for levering af sand eller grus til dit næste projekt, så står vi hos Spøttrup Kran- & Containerservice klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder levering af forskellige typer af sand og grus til både private og erhverv i blandt andet Glyngøre, Durup og Lihme, men også Balling, Rødding, Ramsing og mange andre byer.

 

Vi leverer sand og grus til private og erhverv

Hos Spøttrup Kran- og Containerservice tilbyder vi sand og grus til mange forskellige typer af formål. Skal du have lagt en ny indkørsel, anlagt ny terrasse, skal haven renoveres eller noget helt fjerde, så har vi de produkter, du skal bruge til formålet. Fra vores base i Spøttrup leverer vi sand og grus til kunder i blandt andet Lem, Ejsing, Vinderup og Sevel, og vi står naturligvis også klar til at løse din opgave.

God service i højsædet

Vi har et fokus på at imødekomme dine behov og tilbyder derfor grundig rådgivning. Hos os er kunden i fokus, når vi skal levere transportløsninger. Ved at få en god samtale finder vi sammen frem til den løsning, der møder dine forventninger.


Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores service eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Jørgen på telefon 69899002.

Det siger kunderne: Læs cases om samarbejde

 • 21/11/2023 - Spøttrup Kran- og Containerservice 0 Kommentarer
  Personlig service giver effektive logistikløsninger

  Foto inkl. rettigheder til fotomateriale: Bo Lehm, Nordjyske Medier. Søstjernefabrikken Danish Marine Protein i Kåstrup har ofte brug for hurtige og helhedsorienterede løsninger. Så ringer fabrikschef Poul Erik til Spøttrup Kran- & Containerservice. Her får han pålidelig service og stort kendskab til virksomhedens behov, som for fabrikschefen en kæmpegevinst, der ikke kan gøres op i kroner og ører.

  Læs mere
 • 08/08/2023 - Spøttrup Kran og Containerservice 0 Kommentarer
  Sand og grus kan hentes døgnet rundt ved Skive

  Både erhverv og private har fået en helt ny mulighed for at hente sand, grus og meget mere fra en central placering ved Kåstrup. Spøttrup Kran & Containerservice har åbnet en plads med hent-selv sand og grus i 2023. PLadsen er åben for selvnetjening døgnet rundt, hele året - som den eneste i området.

  Læs mere

Anmeldelser af Spøttrup Kran- og Containerservice

Overholder vores aftaler

Når vi aftaler noget med Jørgen, så bliver det overholdt. Det er det vigtigste for os. Hans biler er i orden , chaufførerne er høflige, og godset kommer frem uden skader. Det betyder meget.

Salling Entreprenørservice - 07/02/2023

Læs flere anmeldelser

Overholder vores aftaler

Når vi aftaler noget med Jørgen, så bliver det overholdt. Det er det vigtigste for os. Hans biler er i orden , chaufførerne er høflige, og godset kommer frem uden skader. Det betyder meget.

Salling Entreprenørservice - 07/02/2023

God service i højsædet

Vi har et stort fokus på at imødekomme dine behov, og derfor gør vi meget ud af at tilbyde optimal og grundig rådgivning. Hos os er kunden i høj grad i fokus, når vi skal levere sand- og grusløsninger. Ved at få en god samtale om dine behov, ender vi sammen med at finde frem til den løsning, der bedst muligt møder dine forventninger. Sådan går vi efter at få de mest tilfredse kunder på markedet.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 69899002. Vi leverer sand og grus til kunder i og omkring Skive, eksempelvis Stoholm, Højslev, Brårup og Resen, og ingen bestilling eller opgave er for stor eller lille for os.

Spøttrup Kran & Containerservice v/Vognmand Jørgen B. Kristensen
Borgergade 14
7860 Spøttrup

Telefon 

69899002

Email 
vognmand@me.com