Transport til tiden
- hele tiden

Kontakt os i dag

Transportfirma i Skive, Spøttrup og Balling

Når du har brug for levering af sand eller grus til dit næste projekt, så står vi hos Spøttrup Kran- & Containerservice klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder levering af forskellige typer af sand og grus til både private og erhverv i blandt andet Glyngøre, Durup og Lihme, men også Balling, Rødding, Ramsing og mange andre byer.

 

Vi leverer sand og grus til private og erhverv

Hos Spøttrup Kran- og Containerservice tilbyder vi sand og grus til mange forskellige typer af formål. Skal du have lagt en ny indkørsel, anlagt ny terrasse, skal haven renoveres eller noget helt fjerde, så har vi de produkter, du skal bruge til formålet. Fra vores base i Spøttrup leverer vi sand og grus til kunder i blandt andet Lem, Ejsing, Vinderup og Sevel, og vi står naturligvis også klar til at løse din opgave.

God service i højsædet

Vi har et fokus på at imødekomme dine behov og tilbyder derfor grundig rådgivning. Hos os er kunden i fokus, når vi skal levere transportløsninger. Ved at få en god samtale finder vi sammen frem til den løsning, der møder dine forventninger.


Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores service eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Jørgen på telefon 69899002.

Det siger kunderne: Læs cases om samarbejde

 • 21/11/2023 - Spøttrup Kran- og Containerservice 0 Kommentarer
  Personlig service giver effektive logistikløsninger

  Foto inkl. rettigheder til fotomateriale: Bo Lehm, Nordjyske Medier. Søstjernefabrikken Danish Marine Protein i Kåstrup har ofte brug for hurtige og helhedsorienterede løsninger. Så ringer fabrikschef Poul Erik til Spøttrup Kran- & Containerservice. Her får han pålidelig service og stort kendskab til virksomhedens behov, som for fabrikschefen en kæmpegevinst, der ikke kan gøres op i kroner og ører.

  Læs mere
 • 08/08/2023 - Spøttrup Kran og Containerservice 0 Kommentarer
  Sand og grus kan hentes døgnet rundt ved Skive

  Både erhverv og private har fået en helt ny mulighed for at hente sand, grus og meget mere fra en central placering ved Kåstrup. Spøttrup Kran & Containerservice har åbnet en plads med hent-selv sand og grus i 2023. PLadsen er åben for selvnetjening døgnet rundt, hele året - som den eneste i området.

  Læs mere

Anmeldelser af Spøttrup Kran- og Containerservice

Overholder vores aftaler

Når vi aftaler noget med Jørgen, så bliver det overholdt. Det er det vigtigste for os. Hans biler er i orden , chaufførerne er høflige, og godset kommer frem uden skader. Det betyder meget.

Salling Entreprenørservice - 07/02/2023

Læs flere anmeldelser

Overholder vores aftaler

Når vi aftaler noget med Jørgen, så bliver det overholdt. Det er det vigtigste for os. Hans biler er i orden , chaufførerne er høflige, og godset kommer frem uden skader. Det betyder meget.

Salling Entreprenørservice - 07/02/2023

Vaskehal til lastbiler og varevogne

Vi har gode nyheder! En helt ny bemandet vaskehal til lastbiler er nu åben lige uden for Skive, i hjertet af Midtjylland. Her får du personlig og professionel service, og en velfortjent pause. Det gør det nemt for dig, der kører på tværs af landet, at svinge forbi og få en hurtig og grundig rengøring af din lastbil.

 

Næste gang du er på vejene omkring Skive, hvorfor så ikke svinge forbi og opleve forskellen selv? Vi ser frem til at byde dig og din lastbil velkommen!

Central placering for transport og logistik

Den strategiske placering af Nordre Fabriksvej gør vaskehallen til et ideelt stop på ruten for tung trafik, der transporterer varer til og fra de omkringliggende landsdele.

Vores bemandede vaskehal tilbyder vask af varebiler, solotrækker, trækker, gardintrailer, forvogn (hænger og tankbil) m.v. Spørg os, hvis din biltype ikke fremgår af prislisten - så hjælper vi dig hurtigt videre. Har du spørgsmål til vores service, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 69899002

.

Følg os på Facebook

Hold dig opdateret, når vi deler seneste nyt fra vaskehallen og vores andre centrale ydelser inden for transportopgaver.

Priser: Skive Lastvognsvask

 • Varebil

  250,-

 • Solotrækker

  300,-

 • Trækker og gardintrailer

  500,-

 • Forvogn

  400,-

 • Forvogn, hænger

  670,-

 • Forvogn, tankbil

  650,-

 • Forvogn hænger, tankbil

  910

 • Almindelige tillæg

  Til alle priser kommer et miljøtillæg på 10% og + moms. Der tages forbehold for prisændringer. Der kan komme et tillæg på en meget beskidt bil på 20%, som f.eks. entreprenør/foderstofbiler.

Spøttrup Kran & Containerservice v/Vognmand Jørgen B. Kristensen
Borgergade 14
7860 Spøttrup

Telefon 

69899002

Email 
vognmand@me.com