Sand og grus kan hentes døgnet rundt ved Skive

Både erhverv og private har fået en helt ny mulighed for at hente sand, grus og meget mere fra en central placering ved Kåstrup. Spøttrup Kran & Containerservice har åbnet en plads med hent-selv sand og grus i 2023. PLadsen er åben for selvnetjening døgnet rundt, hele året - som den eneste i området.

Pladsen Hent-selv Sand og Grus Skive ligger ved Vester Lyby/Kåstrup over for benzintanken. Ejer Jørgen Kristensen fortæller, at initiativet har været i støbeskeen længe. Derfor glæder han sig over, det endelig er en realitet. ”Jeg er glad for at kunne føje denne mulighed til firmaet og lokalområdet. Jeg ser tilbage på et år med rigtig meget opbakning og glæder mig over, det er gået så godt, som jeg havde håbet”, siger han.

 

Selvbetjening på pladsen døgnet rundt - hele året

Jørgen tilføjer, at pladsen er den første i området, hvor man kan hente sand og grus hele døgnet, alle årets dage. ”Det er en løsning, man kan benytte sig af, helt efter eget behov. Man betaler med mobilepay og skal ikke tænke på åbningstider. Vi hjælper fredag og lørdag formiddag i sommerhalvåret, hvis man gerne vil have hjælp til at læsse – men ellers er der selvbetjening, og det var den fleksible løsning, vi gerne ville kunne tilbyde”, forklarer han.

 

Central tilføjelse til transportservice

Pladsen er en tilføjelse til de nuværende aktiviteter i Spøttrup Kran- & Containerservice. Firmaet blev etableret tilbage i 1954 af Tage Jeppesen, som drev virksomheden frem til 1995, hvor Ole Jeppesen tog over og gav firmaet sit nuværende navn. Med udgangen af 2017 købte vognmand Jørgen B. Kristensen firmaet. Han har drevet selvstændig vognmandsforretning i Vestjylland siden 2002, og firmaet er siden blev udvidet til i dag 13 lastbiler, 2 varebiler, anhængere og containere. Oprindeligt koncentrerede Spøttrup Kran- & Containerservice sig om lokal kørsel i og omkring Skive, men i dag køres i hele landet og også udlandet.

Find Hent-Selv Sand og Grus Skive på Facebook 

 

<< Tilbage til cases

 

0
Feed

God service i højsædet

Vi har et stort fokus på at imødekomme dine behov, og derfor gør vi meget ud af at tilbyde optimal og grundig rådgivning. Hos os er kunden i høj grad i fokus, når vi skal levere sand- og grusløsninger. Ved at få en god samtale om dine behov, ender vi sammen med at finde frem til den løsning, der bedst muligt møder dine forventninger. Sådan går vi efter at få de mest tilfredse kunder på markedet.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 69899002. Vi leverer sand og grus til kunder i og omkring Skive, eksempelvis Stoholm, Højslev, Brårup og Resen, og ingen bestilling eller opgave er for stor eller lille for os.

Spøttrup Kran & Containerservice v/Vognmand Jørgen B. Kristensen
Borgergade 14
7860 Spøttrup

Telefon 

69899002

Email 
vognmand@me.com