Udlejning af containere til erhverv og private

Kontakt os i dag

Containerudlejning i Skive, Glyngøre og Durup

Hos Spøttrup Kran- & Containerservice er der rig mulighed for at leje containere til de fleste formål. Det kunne være at du står over for en større flytning, eller er i gang med en større renoveringsopgave, som kræver en container, hvor du nemt kan komme af med affaldet.

Vi udlejer åbne og lukkede containere i både Roslev, Breum og Spøttrup, og har også kunder i Balling, Rødding og Ramsing. Når du lejer en container af os, leverer vi den, når du skal bruge den, og kommer og henter den igen, når du er færdig med at bruge den.

 

Kontakt Spøttrup Kran- & Containerservice

Ring til os i dag på 69899002 og hør nærmere, hvis du har behov for en container i eller omkring Skive. Vi har både kunder i Vinderup, Sevel og Stoholm, og udfører også gerne opgaver i Højslev, Brårup og Resen.

Udlejning af container til private og erhverv

Vi gør en dyd ud af at tilgodese dine individuelle behov, og vi har derfor et stort antal containere i forskellige størrelser til rådighed. Hvad end du mangler en container til din opgave i Lihme, Lem eller Ejsing, så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder blandt andet containerudlejning til:

  • Industri

  • Håndværk

  • Forretninger

  • Private

  • Erhverv

Lukkede containere fra 12 kubik og opefter

- Åbne containere fra 12 kubik og opefter