Det siger kunderne

 

Læs anmeldelser og cases fra hverdagen. Her finder du kundernes egne oplevelser af samarbejdet med Spøttrup Kran- og Containerservice.

Kontakt os nu

Det siger kunderne: Sådan er samarbejdet med Spøttrup Kran- og Containerservice

 • 21/11/2023 - Spøttrup Kran- og Containerservice 0 Kommentarer
  Personlig service giver effektive logistikløsninger

  Foto inkl. rettigheder til fotomateriale: Bo Lehm, Nordjyske Medier. Søstjernefabrikken Danish Marine Protein i Kåstrup har ofte brug for hurtige og helhedsorienterede løsninger. Så ringer fabrikschef Poul Erik til Spøttrup Kran- & Containerservice. Her får han pålidelig service og stort kendskab til virksomhedens behov, som for fabrikschefen en kæmpegevinst, der ikke kan gøres op i kroner og ører.

  Læs mere
 • 08/08/2023 - Spøttrup Kran og Containerservice 0 Kommentarer
  Sand og grus kan hentes døgnet rundt ved Skive

  Både erhverv og private har fået en helt ny mulighed for at hente sand, grus og meget mere fra en central placering ved Kåstrup. Spøttrup Kran & Containerservice har åbnet en plads med hent-selv sand og grus i 2023. PLadsen er åben for selvnetjening døgnet rundt, hele året - som den eneste i området.

  Læs mere

Overholder vores aftaler

Når vi aftaler noget med Jørgen, så bliver det overholdt. Det er det vigtigste for os. Hans biler er i orden , chaufførerne er høflige, og godset kommer frem uden skader. Det betyder meget.

Salling Entreprenørservice - 07/02/2023

Hurtig og omhyggelig

Vi bruger Spøttrup Kran- og Containerservice fordi Jørgen yder den service, vi kræver. Han er hurtig og omhyggelig med godset.

Inventa A/S - 14/08/2023

Kender vores behov

Jørgen kender vores behov. Derfor kan han reagere meget hurtigere. Jeg bliver somme tider bedt om at bruge én, der er lidt billigere, men det oplever jeg kun udfordringer ved.

Lagerchef, Spøttrup - 13/09/2022

Hurtig og fleksibel

Det vigtigste er, at Jørgens folk er hurtige og fleksible. Jeg kan ringe med kort varsel, og de kommer bare. Jørgen finder altid en løsning.

Fabrikschef, Danish Marine Protein

God service i højsædet

Vi har et stort fokus på at imødekomme dine behov, og derfor gør vi meget ud af at tilbyde optimal og grundig rådgivning. Hos os er kunden i høj grad i fokus, når vi skal levere sand- og grusløsninger. Ved at få en god samtale om dine behov, ender vi sammen med at finde frem til den løsning, der bedst muligt møder dine forventninger. Sådan går vi efter at få de mest tilfredse kunder på markedet.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 69899002. Vi leverer sand og grus til kunder i og omkring Skive, eksempelvis Stoholm, Højslev, Brårup og Resen, og ingen bestilling eller opgave er for stor eller lille for os.

Spøttrup Kran & Containerservice v/Vognmand Jørgen B. Kristensen
Borgergade 14
7860 Spøttrup

Telefon 

69899002

Email 
vognmand@me.com