Personlig service giver effektive logistikløsninger

Foto inkl. rettigheder til fotomateriale: Bo Lehm, Nordjyske Medier. Søstjernefabrikken Danish Marine Protein i Kåstrup har ofte brug for hurtige og helhedsorienterede løsninger. Så ringer fabrikschef Poul Erik til Spøttrup Kran- & Containerservice. Her får han pålidelig service og stort kendskab til virksomhedens behov, som for fabrikschefen en kæmpegevinst, der ikke kan gøres op i kroner og ører.

Hurtig og helhedsorienteret

Med pris følger kvalitet. Det er Spøttrup Kran- & Containerservice et tydeligt bevis på. Det oplever Poul-Erik Andersen ofte. Han er fabrikschef på Danish Marine Protein, der blandt andet omdanner søstjerner til proteintilskud, som bruges i økologisk dyrefoder.

Som fabrikschef har Poul Erik en nøglefunktion i virksomheden. Han skal koordinere og løse opgaver for alle afdelinger, både produktion, indkøb, logistik, salg og ledelsen. For fabrikschefen er det vigtigt at kunne regne med, at opgaverne bliver løst hurtigt og sikkert. Det er ofte vigtigt for ham at få tingene til at glide og finde hurtige og helhedsorienterede løsninger. Og her kommer Spøttrup Kran- & Containerservice ind i billedet: ”Jørgen er meget fleksibel, og han er til at regne med. Selvom han får at vide med kort varsel, at de kommer med et læs mel, finder han altid en løsning, og har han ikke selv den fragtbil, som skal bruges, finder han hurtigt en anden”, fortæller Poul Erik og understreger at opgaverne altid bliver løst til UG.

 

Kender firmaets behov

Jørgen er én fabrikschefen kan trække på, ikke bare til transport og logistik, men også til mange andre udfordringer: ”Jørgen er utrolig hjælpsom, og jeg kan ringe til ham om næsten hvad som helst. Stort som småt, han finder hurtigt en løsning”, fortæller Poul Erik. ”Jørgen kender vores behov og kan løse dem med det samme.”

Jørgen kender også lokalområdet som sin egen bukselomme og har et stort netværk han kan trække ind. Det oplevede fabrikschefen især i maj sidste år.

Vi havde fået godt gang i produktionen, men der kom pludselig nye krav til opbevaring af vores færdige produkt, som ikke måtte stå på fabrikken længere. Jeg ringede straks til Jørgen og han kendte selvfølgelig én, der havde nogle skibscontainere, vi kunne bruge som midlertidigt lager. I løbet af kort tid sørgede Jørgen for at få dem placeret på vores adresse, så vi havde et sted til opbevaring, inden vi kunne fragte produktet til en permanent lagerløsning”.

 

Den personlige kontakt er en kæmpe gevinst

For fabrikschefen er det vigtigt med en personlig kontakt. Den service og de helhedsløsninger, som Spøttrup Kran- & Containerservice yder til søstjernefabrikken, kan ikke gøres op i kroner og ører, mener Poul Erik.  bliver udfordringerne løst efterhånden som de dukker op. Den personlige kontakt til vognmanden, for det gør løsningen af opgaverne meget mere smidig og effektiv, mener Poul Erik:

Det kan da godt være at Jørgen tager en timeløn, som er lidt højere end gennemsnittet, og i den bedste af alle verdener, hvor man havde masser af tid til at finde andre løsninger, kan det da godt være transporten kunne gøres billigere, men så står vi altså hurtigt med nogle andre udfordringer.  I virkelighedens verden skal tingene bare køre som smurt – og her er Spøttrup Kran- & Containerservice en kæmpegevinst for os. – Ja, jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skulle gøre uden Jørgen”, smiler Poul Erik.

 

Læs videre om Danish Marine Protein

Danish Marine Protein er hjemmehørende i Greenlab, nordvest for Skive, og er en del af fabriksstrukturen i Vestjyllands Andel. Hovedformålet med Danish Marine Protein er at producere lokale og bæredygtige højkvalitetsproteiner til dansk landbrug. I første omgang i form af søstjerneproteinpulver, som udvindes af søstjerner fra Limfjorden. Læs mere på Danish Marine Proteins hjemmeside.

Foto inkl. rettigheder til fotomateriale: Bo Lehm, Nordjyske Medier

 

<< Tilbage til cases

0
Feed

God service i højsædet

Vi har et stort fokus på at imødekomme dine behov, og derfor gør vi meget ud af at tilbyde optimal og grundig rådgivning. Hos os er kunden i høj grad i fokus, når vi skal levere sand- og grusløsninger. Ved at få en god samtale om dine behov, ender vi sammen med at finde frem til den løsning, der bedst muligt møder dine forventninger. Sådan går vi efter at få de mest tilfredse kunder på markedet.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 69899002. Vi leverer sand og grus til kunder i og omkring Skive, eksempelvis Stoholm, Højslev, Brårup og Resen, og ingen bestilling eller opgave er for stor eller lille for os.

Spøttrup Kran & Containerservice v/Vognmand Jørgen B. Kristensen
Borgergade 14
7860 Spøttrup

Telefon 

69899002

Email 
vognmand@me.com