Transportfirma i Skive, Spøttrup og Balling

Når du har brug for levering af sand eller grus til dit næste projekt, så står vi hos Spøttrup Kran- & Containerservice klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder levering af forskellige typer af sand og grus til både private og erhverv i blandt andet Glyngøre, Durup og Lihme, men også Balling, Rødding, Ramsing og mange andre byer.

 

Vi leverer sand og grus til private og erhverv

Hos Spøttrup Kran- og Containerservice tilbyder vi sand og grus til mange forskellige typer af formål. Skal du have lagt en ny indkørsel, anlagt ny terrasse, skal haven renoveres eller noget helt fjerde, så har vi de produkter, du skal bruge til formålet. Fra vores base i Spøttrup leverer vi sand og grus til kunder i blandt andet Lem, Ejsing, Vinderup og Sevel, og vi står naturligvis også klar til at løse din opgave.

God service i højsædet

Vi har et stort fokus på at imødekomme dine behov, og derfor gør vi meget ud af at tilbyde optimal og grundig rådgivning. Hos os er kunden i høj grad i fokus, når vi skal levere sand- og grusløsninger. Ved at få en god samtale om dine behov, ender vi sammen med at finde frem til den løsning, der bedst muligt møder dine forventninger. Sådan går vi efter at få de mest tilfredse kunder på markedet.


Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 69899002. Vi leverer sand og grus til kunder i og omkring Skive, eksempelvis Stoholm, Højslev, Brårup og Resen, og ingen bestilling eller opgave er for stor eller lille for os.